АФОРИЗМИ И ДРУГИ ЈАДРОВИЗМИ ИЛИ ПРОБЛЕСОЦИ ВО МИСЛАТА XVIII

Референдумското изјаснување за Договорот со окупаторско-асимилаторскиот и наци-фашистички сосед на [...]

Име

Go to Top