Наскоро – краток опис за ова мое дело…

 

САМОБИТНАТА СЕНКА И ЉУБА, роман за минливоста и трајноста, роман во продолженија

111. Конечно исчезнување „Граѓани на Прострел, почитувани моио сограѓани, пријатели, [...]

САМОБИТНАТА СЕНКА И ЉУБА, роман за минливоста и трајноста, роман во продолженија

104. Оддалечени Љуба е речиси запрепастена од откритието дека самобитноста [...]

Име

Go to Top