One thought on “ПРОБЛЕСОК ВО МИСЛАТА

 • 15/03/2019 at 21:59
  Permalink

  Бистроумно
  Добродушно
  Добронамерно
  Поучно

  Reply

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *