ПРОБЛЕСОК ВО МИСЛАТА

990. Антицивилизациска трагедија:
Македонија (избришана) и македонскиот народ (укинат) имаат соседи кои им ја крадат историјата, а северномакедонски велепредавници на власт им ја подаруваат или им ја продаваат.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *